Nu jädran!

Ja nu händer det fanimej grejer! Har varit sjukt aktiv idag, även på rasterna från handledningen!
Har ringt till hyresnämnden för att få reda på lite om skälig hyra och om det faktiskt är ok att min hyresvärd går in i min lägenhet utan att jag vet om det och utan att jag är hemma.. Ska ta och ringa till helsingborgshem och höra om hyran, och hon på hyresnämnden tyckte jag skulle polisanmäla hyresvärden för hemfridsbrott.. Jädrans kränkt känner jag mig faktiskt. Riktigt obehagligt är det. Och fan vet hur många fler gånger hon har varit här inne när hon vetat att jag skulle va bortrest! Nästan så att jag hoppas något försvinner i flytten (försvinner alltid något när man bökar runt) för då kommer hon bli kraftigt misstänkt... Hmm, undra ändå inte om jag hade ett 1500krs halsband liggandes på bordet?!!? Nej, men jag tänkte jag ska försöka få tillbaka hyra iaf. Det andra får ju bara hon böter för, alltså vinner inte jag mer på det än att hon får uppleva kränkning tillbaka, och dessutom en stämpel i registret. Och man ska väl inte göra saker som man själv inte vinner något på? Sen vet jag inte om jag riktigt tror på ett öga för ett öga-filosofin. Även om det skulle kännas gött... Får väl vara socionomig och låta bli, men ska nog iaf tala om för henne att det hon gjort är olagligt.

Har ju också som sagt haft handledning. Gav inte mig så mkt, men många andra hade nytta av det så det va la bra :)

Har också pratat med nya hyresvärden.. Så imorgon kl 10 ska jag hämta nycklarna till nya lägenheten!! Nu är det fanimej dags! Spännande läskigt.. :)

Nu ska jag skriva tills datorn brakar ihop så jag kan skicka iväg något imorgon! Puss och adjöö..

Det där med språk...

Alltså, på riktigt allvar, varför skriver man på Internetspråket? Jag blir verkligen knäpp!!

Vissa förkortningar kan jag förstå.. men ett helt språk?!
Har fördrivit tid emellanåt på King.com, mest för att slippa plugga. Och tror ingen skriver ut hela meningar....
Hela tiden kommer det saker som: gl, gg, c, gtv, g, lt osv osv... Om du nu sitter och spelar på nätet, alltså sällskapsspel så har du faktiskt tid att konversera om man nu vill det! Det är ju sällskapspel!! Inte för att jag brukar vilja konversera, jag brukar enbart vilja spela... Men då skriver jag å andra sidan inget heller. Men om man tvunget ska skriva.. skriv ordentligt!

Men ändå

Jag har ändå lyckats skriva lite idag och dessutom packat ner typ halva köket... Så nu har jag 4 lådor packade, varav en jag inte klarar lyfta... Gott snack! Nog bara lika många lådor kvar att packa.. yey. Får gå upp och rota på vinden och se om jag hittar några fler... :/ Jag har också lyckats lata mig något otroligt mycket mellan varven, blä! Kan nog slänga hälften av mina jeans nu, måste ju för tusiken gå ner i vikt! Eller minska i omfång iaf. Katastrof! Får Sambokilon utan att vara sambo!

Nu ska jag slappa till det igen..Upp tidigt och sitta och kämpa med gruppen imorgon, förhoppningsvis sista dagen vi behöver så vi kan släppa grupptentan och fokusera på vårt egna...

Jag undrar också varför det heter Klädpoker eller Klädschack osv.. man tar ju av sig kläderna! Engelska är bättre med Strippoker och Stripchess.. mycket vettigare... Vi svenskar är så konstiga ibland..

Natti och sånt!

....

... Du är förebild, tänk RFSU...



Stor press på "oss" sexologer att försöka fixa det här.. Förödande..

ja

Ja. det var R som kommentera. Tönt som han är, vågar han inte skriva ut vem... :P

Kärlek

Självklart bara till dig min R.... Bitch som jag är liksom...

I believe that fate has brought us here
And we should be together, babe
But we're not
I play it off, but I'm dreaming of you
I'll keep my cool, but I'm feigning

I try to say goodbye and I choke
Try to walk away and I stumble
Though I try to hide it, it's clear

My world crumbles when you are not near
Goodbye and I choke
I try to walk away and I stumble
Though I try to hide it, it's clear
My world crumbles when you are not near

Böjelser?

Kan man verkligen säga rakare? Som i rakare hår?  Om något är rakt så är det väl det bara, kan det bli mer rakt än rakt? Rakare? Njaaa.. jag köper det inte! Dumma Asia Straight reklam! Samma gäller Rödare, blåare, svartare... ja ni förstår, alla färger.. kan något bli mer än vad det är? Är det rött så är det väl? sen kan det väl bli mer intensivt, mörkare, ljusare osv. men inte rödare... eller? Konstiga vi är som bara böjer ord såsom vi vill!

Kattinflyttning

Mamma tyckte hon skulle köpa en inflyttningspresent till katterna, så jag tänkte att sätta ord på vad de önskar sig: 


  • En ny hårfön
  • En ny plattång
  • En soffa (med divan)
  • Platt TV
  • Mattor
  • Långbänk med lådor/skåp
  • Kattlåda (ja, en sådan dom bajsar och kissar i)
  • Klättertorn
  • Klösbräda (om liknande inte finns på klättertornet)
  • Tvättställ
  • Soffbord

Inte alls konstigt..  Ska också påpekas att det inte är någon rangordning det här, allt önskas nästan lika mycket... Tack på förhand och sådär.


MissKisse!

Var idag ute och hälsa på de små nosarna! :) Helt underbara är dem.... :D Fast där var en galen praktikant som bara skrämde upp lilla stackars Nessa hela tiden :,(  Men jag tror hon kanske gillar mig lite iaf, fick klappa på henne en stund innan praktikanten stack fingrarna i sidorna på stackarn....

Får ju visa lite bilder på dem :)

Lille JulleBulle..


Båda syskonen. Aningen storleksskillnad :)



Lilla underbara Nessa :)


Galen katt! Läskig blixt vill jag lova...
 

Bus Lus.

Men jissus!

Jag tror inte det är meningen att jag ska dricka kaffe! Skulle laga kaffe imorse.. tar kannan, häller på vatten.. går bort till kaffekokaren och börjar hälla upp vattnet... men inte då i den där jädrans vattenbehållaren utan i melittahållaren?!! Varför? Ingen som vet... Katastrofalt... Jag är så snurrig!

Förresten... Vi blev godkända som kattföräldrar :D Så idag ska ut och hälsa på de små liven :) Är strålande sol idag och ska bli runt 20grader resten av veckan! Fantastiskt ju :) Ska se om jag lyckas få med mig lite foto idag så jag kan visa er dom små nosarna.. :)

Nu ska jag få lite kläder på mig! Puss o sånt

Lite kaffe till kaffet?

Snacka om att vara trött/tankspridd/förvirrad när man går och häller upp en kopp kaffe, ska ta en sockerbit och lägga i kaffet men står och funderar på annat och tar en skopa kaffe i kaffet! Skoja om sumpkaffe! Jag undrar varför man gör såna konstiga saker ibland... Eller det kanske bara är jag?
Kan också berätta att jag valde att hälla ut det kaffet och fick fokusera massor på att faktiskt få en sockerbit i nästa kopp. Jissus!

Dagens Att göra-lista går verkligen inte framåt. Rättare sagt så går det bara bakåt hela tiden. Mer stökigt, mindre gjort, mer ångest.

Konfundersam.

På senaste tiden har många av de bloggar jag läser krävt att man kommenterar. Och jag läser många bloggar, så ingen behöver ta något personligt. Men jag förstår inte varför man tvingar fram kommentarerna? Blir ju inte alls roligt att kommentera när man väl läser något man gillar/inte gillar då. Jag skriver själv för min egen skull och inte för att folk hela tiden ska gulligulla med mig eller hata mig. Dessutom vet jag också att några av dem som "tvingar" fram kommentarer själv inte kommenterar. Jag vet att flera av Er läser min blogg med jämna mellanrum utan att lämna några kommentarer. Om inte ni kommenterar så varför skulle jag?

Jag kommenterar gärna om jag hittar något intressant helt enkelt. Sluta tvinga fram det för jag hamnar bara i trotsåldern och vägrar kommentera även om jag skulle gilla/inte gilla inlägget.

Nu ska återgå till att sitta o stirra på ett tomt dokument på datorn och vänta på att inspirationen kommer flygande till mig. Allt utan ansträngning är bra. Hungrig är jag också.

Snart är det sommar!    PUSS!


Det här med tur...

Jag har verkligen ingen tur... För att plussa på i min samlig av otur den senaste tiden så lägger jag även till att min mobil försvann igår. Yey! Älskar tjuvar. Kommer säkerligen åka på en saftig telefonräkning nu, som om jag skulle ha råd med det liksom... det är ju inte riktigt som om jag har råd med något annat heller... Spärrad är den i alla fall... Och just nu när jag faktiskt väntar på viktiga samtal! Gah! Får hoppas nya kortet kommer snart, och att försäkringsbolaget är snälla mot mig o låter mig köpa ny telefjunk.

Jag hoppas innerligt att jag får lite av Rs tur sen när vi blir sambos. Annars är det inte rättvist. Eller så kanske Nessa och J kommer o ger mig katt-tur. För visst har väl katter tur? Dom landar ju alltid på fötterna och sådär.

Nej nu ska jag mascaragråta i kudden och tänka på alla de fina tiderna jag haft med kära luren. Och alla mina kontakter. Och alla bilderna. Elakt.

Konversation

Emma: K** (snoppar) är så jädrans fula!
Elin: Ja, dom är konstiga!
Emma: Men dom bara liksom står där och så hänger det...
Elin: Ja men pungen är ändå det äckligaste. Den är bara helt skrynklig och hårig ju!
Emma: Nej, men hårig? Porrpung? Eller va?
Elin: Nej, hårig och sånt....



Nej tack och adjö!


Sötnos

Idag har jag varit på MR röntgengrejen. Gick ganska snabbt, men det är sjukt vad hela kroppen kliar och irriterar när man absolut inte får röra på sig... och va så galet uttråkad så visste knappt vart jag skulle ta vägen... Men nu vart det över iaf. och får nu vänta 2 veckor på resultatet, yey. Älskar att vänta, är verkligen min starkaste sida... ehm..

Jag och R har också varit ute till Tassebo och tittat på kissekatter... MUMS så fina. :D Blev totalkär i en liten en.. blyg och alldeles underbar var hon. Heter Julia just nu, men kommer bli en Nessa om vi får henne. Ungefär en veckas väntetid här med när dom ska fundera på om vi är okej, och ska väl vilja prata med oss och sånt först innan dom bestämmer sig. Tycker det är galet bra att dom är noggranna med sånt här, så de stackars katterna som redan haft det rörigt får komma till bra hem. :) Fast lilla Nessa är född på Tassebo, och redan stor.. eller ca 5 månader, så inte jättestor... och nästan bara hälften så stor som sina syskon... Så fantastisk.. :) Och R blev kär i Nessas bror, Jacksson, som kommer förvandlas till en Julle, om R får som han vill.. :) Så kanske blir 2? Hjälp va tokigt! Men så mys!

Puss!

Konstigt!

Den nya sodastream. Där pojken sitter o tänker att hans mamma är magisk för hon kan göra bubbelvatten med smak av vanligt kranvatten. Dom avslutar reklamen med att skriva ngt i stil med: Bubbelvatten med en trollslag.
För det första vill jag inte bli slagen av ett troll.
För det andra så verkar det vara väldigt opraktiskt att i såfall behöva en trollstav varje gång man ska göra bubbelvatten. Jag tycker att de "gamla" sodastreamarna verkar mer praktiska med sitt knapptryck faktiskt.... Men ja, det kanske bara är jag?

Sen tycker jag att tanten som packar ner sin halsbränna och skickar till sibirien är elak. Tänk på de som bor där, tror hon att dom vill ha halsbränna??! Vad hände med alla likas värde?? Och är det verkligen en bra halsbrännemedicin om den inte tar bort halsbrännan? Den bara skickar den vidare till nästa ju....?

För att uppdatera lite om mig också. Jag är fortfarande bortdomnad fast idag var jag lite bättre i morse, men det har ökat igen. Just nu är jag bättre än igår, men sämre än imorse. Aja, det försvinner nog!

Puss


Happ happ

Jag tycker att folk är allmänt knäppa och snurriga just nu.. Vårkänslor?

Jag har iaf fått tid till en MR. Ska dit nästa tisdag och ligga i fler läskiga maskinger! tar mellan 30 - 60 minuter, kommer nog va sjukt galet uttråkad och rastlös efter 5 minuter... Alternativt får jag va vaken hela natten innan så jag är dödstrött och sover istället ;)

Puss hej!

Bara för att...

...jag har världens sötaste grytlapp:




...jag har en nu finfin klänning från Paris:




... jag faktiskt tycker om negerbollar (ja det heter faktiskt så...)om jag nu hade kunnat känna någon smak dvs.:




... jag köpte 3 par skor på Skopunkten. Så rik är jag...:


Jädrans vilken dag!

Måste ju börja lite lättande med min och mammas MSN-konversation:

Pia säger (22:20):

Hej gumman! Nu är jag tillbaka i Tomelilla. Din pappa dukar just nu fram en festmåltid. Stekt salt sill med stekt lök och kokt potatis.

EmEm säger (22:21):

hah tur du har trimmat pappa

Pia säger (22:21):

mmm inte nog med det....hela huset är städat också

EmEm säger (22:21):

haha du måste berätta hur du lyckas!!

Pia säger (22:22):

tja dom första 25 åren var det rena rama kriget sen har det bara blivit bättre och bättre

EmEm säger (22:22):

hahahahah


Sen vidare till min dag. Måste nog säga att det var en av de Sjukaste/sämsta dagarna på vääääldigt länge. För inte nog med att jag är fortfarande bedövad/sovande i hand och kind så är jag också snurrig. Om det beror på "sjukdomen" eller oron för vad som händer mig vet jag itne.

I alla fall.

Började dagen med 1 timmes föreläsning som var så sjukt tråkig att jag gick. Hämtade upp M, ut till väla och handlade presenter och drack varmt vatten (läs kaffe, jag känner ingen smak längre). Hem igen, skulle iväg på intervju.

På väg till intervjun ringer en väninna; MG och fråga när, hur osv om intervjun. När jag pratar med MA så börjar min bil sakta ner väldan massor och när jag slutligen ligger i 20 knyck på motorvägen, ser jag en sån där liten avstickare för Väghållningsarbete och svänger in där PRECIS när bilen dör. Eftersom jag inte har någon fungerande bensinsmätare är jag väldans noga med vad jag tankar och hur mycket jag kör. I alla fall, någon har slangat ca 15 liter från min bil och jag får soppatorsk 20 minuter innan intervjun, mitt på motorvägen men ändå så retligt att jag ser skylten där jag ska svänga av. Som tur är så är MA med man inte långt borta och lovar att svänga in på närmaste bensinstation och köpa dunk + tanka så jag kommer iväg.

Sagt och gjort och där står jag och väntar med en jädrans massa tutande lastbilar som kör förbi, just då ringer jag bl.a pappa i all frustration som berättar för mig: - Om du hade haft kortkort på dig hade du redan haft skjuts in till stan! Varav jag anser att jag inte vill ha skjuts in till Landskrona av en okänd lastbilschaufför och pappa inser att detta är inget något en pappa ska säga till sin dotter som fortskaffningsalternativ.

Ca 3 minuter i 3, ( jag skulle vara på intervjun kl 3) får jag i alla fall bensin i bilsatanen, spinner som en katt mot stan, och SJÄLVKLART! den vägen jag sett ut på hitta.se mot intervjuadressen är det STOPP på. Vägbygge! Jag snurrar ju runt och har ingen aning om vart jag är tills det mitt i allt kommer en skylt ARTILLERIGATAN 1! YES jag är rätt tänker jag... MEN NEJ DÅ! då har jag hamnat på ett jädrans äldreboende där dom inte känner igen namnet på den jag ska träffa.
Sist o slutligen hittar jag någon där i boendet som käner igenon namnet iaf, kommer dit... har intervjun. och FÅR JOBBET! :D Tur, fick även det längsta vikariatet det hade på 10 veckor... o ja, efter all otur så känns det som att jag bara väntar på att de ska ringao säga att något har blivit fel o jag ändå inte får det...

Men för att fortsätta... Jag ska ut från den där jädrans staden, hitta till en bensinstation o ta mig till helsingborg. Tänkte, jo men jag känner ändå til Landskrona lite, så kör mot den enda vägen jag känner till..  Och jag långt om länge hittade vägen men tro ni fan inte dom bygger om där också?!?! hela vägen spärrad!!!
Får vända in och yra i stan, väl medveten om att min bil är arg på mig och har inte jätte mkt bensin... :S

Hittar i alla fall ut på den vägen jag ville (efter vägbyggegrejerna), och därigenom också till bensinstationerna. Tankar bilhelvetet, går in ska betala bensinsakskapet och vad tror ni jag går höra?!?!?!? (Bensinstationsgubben = B. Jag (jätte arg)= J.)
B : - Nej, men har du kort! Och vi som inte har någon connection med banken!
J: - Men jag har ju redan tankat!
B: - Jo men du får ändå komma tillbaka om en stund!
J:- Jag bor för helvete inte i Landskrona, jag är från Helsingborg och jag vill hem!
B: - Då får du Gå och ta ut pengar, parkera bilen här bara så jag kan se den....
J: - Jag känner för in i helvete inte till den här jävla staden, så var i satan tar man ut pengar här?!?!
B: - Ehm, gå däråt så kommer du till en automat..
J: . Vart fan är däråt?!
B:- Eh, alltså om du följer denna väge....
J: - vilken jävla väg?!?! Berätta var jag är, vilken satans väg jag ska gå och var tusan jag ska hamna så kan jag gå!!!!!
B:- följ vägen bara neråt så kommer du till en automat
J:- Jamen var fan ska jag ställa bilen då??????
B:- På parkeringen.
J:- *mutter mutter mutter* * Massa icke blogg-vänliga (gissa vilka ord)*

Jag parkerar bilskapet, beger mig iväg dit bensingubbens tumme pekat, hittar slutligen den jävla automaten, tar ut pengar efter stått i kö i säker fleeeeeera timmar, vad det känns som.. Beger mig tillbaka till den mest hatade bensinstationen i världen, kommer in i butiken och den där attans klämkäcka gubben ler mot mig och säger: - Men du!! Nu funkar korten igen!!!

Min första och enda tanke var, skott i pannan!!!

Och nu har jag bara gått o väntat på att en planet eller liknande ska falla ner i huvudet på mig typ... Drack litta vin med E för jag hade en storartad idé om att högersidan skulle domnasbort ikapp med vänster sidan.. Kan dock berätta att det sket sig ordentligt, vilket visserliggen E trodde att det skulle göra från början... Varken mer eller mindre bedövad/sovande.. men om möjligt ännu mer snurrig...

Får väl bara helt enkelt bädda ner mig helt tidigt som vanligt, lyssna på mina jävla, jävla, jävla grannar som haft fest både igår och idag. Tacka .... ehm, mig själv?! för det finns ju ingen gud... för att jag ska flytta snart!

Inte bättre.

Ny dag nya tag sägs det. Men nejdå. Fick gå till sjukan imorse igen, dom ringde från fysiologiska avdelningen så dom skulle ta ultraljud på min hals för att se så jag inte fått någon propp eller annat konstigt i mina artärer i halsen. Men nejdå, det såg bra ut det med. Så har fortfarande ingen aning om vad som är fel på mig. :( Är dessutom värre idag. Känner inte mina fingertoppar på vänsterhanden och ansiktsdomningarna har spridit ut sig, så är under ögat, näsan och mer i munnen också. Läkaren hade nu skickat ut massa remisser överallt, så blir väl fler undersökningar nu. Vill bara ha en diagnos eller något. Hoppas fortfarande på att det "bara" är en nerv i kläm och jag vaknar imorgon utan något konstigt alls. Känns supermysko! Sjukt läskigt är det... Sen känns det konstigt, känns som allt hänger eller är borta typ, men syns ju inget. Så förstår att det verkar tokigt för folk runt omkring när jag försökt förklara vad som händer med mig.

Dessutom har ju alla runt omkring som man berättat för massa diagnoser på mig och kompisar som har haft dittan o dattan.. Konstigt bara att inte läkarna hittar något.... Håll tummarna för mig nu allihop! Kan nog verkligen behöva det...

Galet

Vilken fantastisk dag! Strålande sol, varmt och skönt ute...

Vaknade dock imorse och det kändes som vänster kind och vänster hand sov. Problemet var att dom inte ville vakna. 2 timmar senare var dom fortfarande bortdomnade, börjar klart bli orolig så ringer till sjukvårdsrådgivningen som tycker absolut jag ska bege mig till sjukan. Sagt och gjort. Jag knallar iväg ännu mer nervös till sjukan där jag kommer in ganska snabbt får en galet läskigt 8-sugsnabel drake fastsatt över hela kroppen för att mäta EKG, blir dunkad på med en hammare, stucken av med både vassa pinnar, baksidan av hammaren och nålar. Ingen vet vad det är för fel på mig helt enkelt. Läkaren springer iväg och råd frågar andra och kommer tillbaka med en del hypoteser på lager. MS - en sjukdom som påverkar nervsystemet bitvis, och är obotligt. Hjärninfarkt - som en hjärtinfarkt men i skallen istället och sen någon slags propp som kan sätta sig på sidan om halsen... Tråkigt nog så uteslöts de sista 2 ganska snabbt för jag inte låg inom riskzonen för det. Kvar står då bara MS, den enda som är obotlig av det hära... Skulle upp och göra en CT-skan, en hjärnröntgen och fick vänta i 2,5 timme för det. Efter det var det ytterliggare 1 timmes väntan på svaren från det. Och 1 timmes väntan på sjukhus betyder 2,5 timme för oss andra vanliga dödliga.
När väntan väl var över så hade den läkaren jag fått först (som va jätte bra) slutat för dagen så jag skulle få en annan som hade blivit insatt i "mitt fall" av första läkaren. Hon berättar att min hjärna helt otroligt nog ser bra ut! haha, tur iaf man hade någon! och att dom däremot inte visste vad som var felet. Dom skulle iväg blodprov och testa för borrelia av någon anledning som jag inte vet vilken, men iallafall. jag är fortfarande bortdomnad i hand och ansiktshalva. Känns lagom kul. Blir nog en bra sömn ikväll..... Jag skulle ju gärna vilja veta vad som är fel på mig. Diagnos okänd?

Nej usch, slut med ångest för idag. Jag kunde iaf skippa skolan utan dåligt samvete :D

Nu blir det sängen för jag är fanimej helt slut i kropp o knopp! Massa stess och ångest idag.

Ciaoo

RSS 2.0