Måndag

är det idag. Känner mig ändå piggare än vad som är rimligt :) Eller pigg och pigg, känner mig avslappnad, utvilad och stresstålig, men pigg är nog en överdrift.
Hade en sån bra helg! Roliga människor, nya bekantskaper och en fantastisk brunch (som måste bli tradition) på söndagen. Det sätter sina spår på humöret vill jag lova ;)
På Torsdag börjar plugget, ska bli skoj! Men känner mig redan utmattad när jag tänker på det. Men äsch, man lever bara en gång, lika bra att försöka hinna med så mycket som möjligt. Ingen panik, allt på samma gång ;)
Nu ska jag bara hitta ett nytt boende. Köpa kanske? Ah beslutsångest!
Nu ska jag titta på Sex Education. Måste vara englands bästa program någonsin!
Puss!

Så tokigt

Roligt var det igår!
Det var fina Annas och hennes väns 25års fest igår, riktigt trevligt. Nytt folk, nya lokaler och massa alkohol! Hur kan det bli bättre? Kände mig på topp igår! Utom möjligtvis den där timmen där ALLT snurrade ;) Vatten, vatten och vatten hjälpte mig på rätt spår igen :)
Tror jag kom hem vid 4 - halv 5 tiden, vilket inte är illa pinkat med tanke på att vi började förfesta hos mig kl 16. PUST!
Hade 2 tjejer sovandes hos mig också :) Superroligt! Kul att lära känna er lite bättre.
Nej nu ska jag ta en dusch och sen bädda ner mig i soffan igen. Mys.
Tokroligt!

O´tooles lag till och med?

Har ni hört talas om O´Tooles lag?
För att förstå den gäller det att först förstå Murphys lag: "om något kan gå fel så kommer det att göra det". Det finns många omskrivningar om Murphys lag, här kommer några: "Om det finns två eller fler sätt att göra något, och ett av dessa sätt leder till en katastrof, så kommer någon att göra det på det sättet". Eller "Lagen om alltings jävlighet" eller "Lagen om alltings inneboende ondska".

O´Toole säger: Murphy var optimist.

Jag trodde detta skulle gå "bra" men nej, vi fortsätter med oärlighet och konstiga bortförklaringar. Ja, det är väl lite av vår grej, men efter allt som är sagt trodde jag att vi skulle i alla fall fixa detta. Jag ska inte vara bitter. Är på något sätt glad och lättad mitt i allt det jobbiga. Fortfarande tack och så.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och mysa bort resten av kvällen. Och glöm ej; O´Tooles lag!

Krya på dig mamma!

Memory lane

har jag gått på idag! Kollade igenom ALLA mina fotoalbum på hårddisken. Jissus vilken resa. Härligt, hemskt, galet, lugnt, läskigt och alldeles, alldeles underbart :) Tack för alla fina minnen! Både du, och alla andra!
Annars har jag haft storstädning idag. M kom och hjälpte till att fixa upp i lilla rummet, så nu har jag ingen AC igen. Men det går bra ändå, har ju ett rum till åtminstone :) Nu ska jag minsann ut en runda på stan och se om kanske kan dricka bort det sista av förkylningen ;) Pappa brukar ju alltid säga att jag ska dricka massor när jag är förkyld/sjuk, så man måste ju lyssna på de äldre och erfarna. Blir nog "bara" pubrunda idag, ska inte ut och dansa har jag bestämt. Skippade Malmö i alla fall, kändes lite väl överambitiöst att ge sig iväg flera mil när jag ändå är förkyld...
Snart kommer mina dejter för kvällen.
Ciao!

Löken

Duu. det hände en grej.
För en gångs skull kom jag ifrån jobbet i tid! Jag fick slå mig ut därifrån nästan, men det gick :) Sen har jag å andra sidan massa arbete att göra hemma, så inte vann jag så mycket på det.
Nu ska jag ta en öl och se om B-vitaminer kan bota mig.
So long!
Au revoir, lover!

In, ut

sprut, slut!
Skickade iväg ännu ett mail till mina kära sköterska. Nu ringde hon upp nästan direkt efteråt och berättade att hon pratat med min NYA läkare! :) Hon hade bestämt att jag skulle sluta med Avonexet omedelbums = ingen spruta på söndag = en bra måndag! :D
Ska dit och träffa nya läkare P den 8e och diskutera ny medicin. Ska bli spännande att se vad som komma skall..
Varför ska man göra 1 sak när man kan göra 10 samtidigt liksom? Börja jobba, fundera, börja plugga, byta läkemedel, byta läkare och leva samtidigt! Jissus vilka i-landsproblem, men ändå! Känns riktigt skönt att slippa Avonexet dock, även om jag bara går på halv dos. Gott snack.
Däremot blev jag blixtförkyld förut idag. Pang bom bara! Så nu häller jag i mig Kan Jang, echinacea, c-vitamin och brus-alvedon. Ska fanimej INTE bli sjukskriven nu mera. Har definitivt inte tid nu heller, mitt i röran!
Kåldolmarna är strax klara, så tack och adjö! (behöver snart fyllas på med kålisar!;) )

Ha!

eller kanske Aha!
Jag har kommit till insikt. Fy bubblan vad skönt! Jag har kommit på det mest rättvisa i hela historien, det ni! ;)
Det kommer ju fortfarande göra ont, men som sagt, insikter räddar dagen. Som det brukar göra :)
Nu ska jag iväg på jobb!
Ciao

Ännu ett...

Ja, man kan ju undra varför jag massproducerar inlägg nu. Helt ärligt är det på grund av att jag inte har något bättre för mig. Mina planer för helgen ändrades, så hade helt plötsligt hela helgen öppen, men inte lust till något speciellt. Riktigt skönt att bara slappa faktiskt.

Imorgon öppnar skolan igen for real. Spännande framtid! Kommer nog bli galet mycket jobb med tanke på alla ändringar, men det ska nog gå det också. Nytt löfte till mig själv: Inte överarbeta! Jag är bara en person, kan inte ta på mig allt alltid. :)
Annars känns väl det mesta orättvist just nu, åt alla håll och kanter. Oavsett hur man vrider och vänder på det så är det orättvist åt något håll. Kanske det också stämmer; livet är orättvist. Attsikens. Jaja, man överlever världens orättvisor också. I-landproblem deluxe? Javisst!
Nu ska jag gå och bädda ner mig i min stora säng ;). Har ju två kissar som skriker på mig och som vill mysa, får ju vara till lags liksom :) Passa på medan tid finns.
Hej och hå!

Snurrigt

är det just nu.
Har mycket att tänka på, men tänkte försöka att inte skriva det här, blir bara för långa inlägg och massa ångest över klantiga formuleringar.
Jag har i alla fall kommit in på sexologin, det känns faboulus! Ska bara få tiden att räcka till, och orken.
På Måndag kommer min sjuksköterska tillbaka från semestern, då blir det andra bullar! Ska bli bättre på att få saker att hända. Inte gå och vänta på att det ordnar sig. För även om det brukar göra det, så kanske det är försent då. Det kan man ju inte låta hända bara. Inte om det finns andra alternativ.
Jag har målat lite nytt också, som jag faktiskt gillar. Det känns rätt och rimligt liksom. Ska se om jag lyckas bli klar med sista tavlan så ska jag fotografera och visa. Se om fler tycker det känns rätt och rimligt :)
Sommaren är slut. Det har regnat oavbrutet sen igår. Höst? Ja, det är dags nu. Regn matchar fullkomligt dagarna som varit. Och eventuellt dagarna som kommer. Vi får vänta och se. Tänka och känna. Sen, just det, löser nog allt sig. På ett eller annat sätt. Som vanligt.
Herregud vad en hel dag inomhus (förutom promenaden till bussen hem i förmiddags) gör med ens huvud. Det var snurrigt, nu är det kaos.
Ciao.

RSS 2.0