Bara för att

jag kan, så ska jag baka fastlagsbullar idag. Eller semlor som vissa vill kalla det. Nu är det inte så att det är fastlagsdag idag, men om man är sugen, varför då gå o vänta till ?februari? eller när det nu är man "får lov att äta semlor". Jag råkar bara ha lite (läs mycket) cravings för ljust vetebröd och mandelmassa. Ja för grädden är meningslös och äcklig. Men ska göra grädde ändå, till kära R. Så det så. Sån är jag, Emma-traditionsknäckare. ;)

Trött(nat)

Idag har varit en überslö dag. R har kommit med massa bra idéer om vad man ska göra på en lördag, men vad gör jag? Jo somnar i soffan i över en timme! Haha, verkligen supersocial. Men har faktiskt haft en bankande huvudvärk i flera dagar denna veckan, samt som tröttheten kommit tillbaka. Vet inte om man borde ringa o höra om det är ett symptom? eller vad jag annars ska leta efter? Men men... Får väl se om det går över med tiden annars. Kvällen slutade i alla fall med att jag och R gick en kortispromenad i Pålsjöskog, sen blev det fotboll för R:s del (för en gångs skull fick han ha TVn :D) och det blev Heroes avnitt för mig via datorn :) Nu är jag nannig igen, konstigt nog.

Trött på att ha huvudvärk, och tröttnat på att vara trött. :)

Har förresten varit på lite utflykter här o var de senaste veckorna. Ska återkomma om det :) Puss

Är jag en storbloggare nu?!

YES! Har fått min första negativa anonyma kommentar. Helt galet roligt. Har suttit och skrattat åt detta i någon timme nu. Tycker det fantastiskt att en människa som tycker att jag är hemsk och känslokall orkar sitta och läsa igenom min blogg nästan 4 månader tillbaka för att orka hitta något att klaga på! Utan att ens veta vad hon/han pratar om egentligen.

Mitt inlägg lyder:
När skolan är slut, de flesta har flyttat iväg och jobbet suger. Jobbet som jag är överkvalificerad för. Många år överkvalificering. Riktigt tråkigt är det. Har hittat ett av mina absoluta drömjobb, men känns ju knappast så troligt att få det. Skulle behöva lite tumhållning nu, så ta i allihopa för att jag ens skulle få komma på intervju! Ringde neurolgen också, för jag skulle ju ringa dit om jag inte fått min nya kallelse/remiss. Och det har jag ju inte fått. Problemet är att min läkare har semester. Och hans fruga tydligen var tvungen att pressa ut en unge, så min läkare måste gå på föräldraledighet. Vilket innebär att han inte är tillbaka förrän i mitten av Augusti. Men finns det några tider då? Vet ej. Fick en jävla telefontid den 22e. Bara 10 dagar senare än jag skulle dit egentligen. Fast ja, skönt att skjuta upp sista veckan ångesten lite till. Är säkert frisk. Typ. Puss

Detta handlar helt enkelt om att akademiskt sett är jag överkvalificerad för jobbet. Jag har aldrig sagt att de människorna jag jobbar för inte är värda något eller att jag inte vill göra vardagen bättre för dessa människorna. Men akademiskt sett ÄR jag överkvalificerad för detta jobbet, jag har aldrig sagt erfarenhetsmässigt. Självklart måste jag börja någonstans för att få erfarenhet. men till och med jag måste få ha mina drömmar och min vilja om vad jag vill jobba med, precis som alla andra antagligen har. Att jag låter hemsk och taskig till min läkare handlar om min rädsla för min sjukdom samt det otroligt klumpiga bemötandet jag fick på sjukhuset vid detta tillfället. Som du mystiska människa inte har någon aning om.

Och självklart måste någon härligt hemlig person kommentera detta med:
Är man överkvalificerad bara för att man läst 3 1/2 års högskola? Det handlar om lämplighet också, och kunskap, vilket du tycks sakna totalt. Så fortsätt plugga och blanda dig inte för mycket med människor i behov av vård av något slag för det passar inte en känslokall människa som dig



Jag bara avgudar människor som står för vad de säger... och som verkligen måste känna mig. Tack du modiga, som vågar säga vad du tycker!

Och tack för du har gjort min kväll. Kärlek!

Att gå i skolan och att gå i skolan...

Det är en viss skillnad inser jag.... Har hämtat ut lite av kurslitteraturen till kursen i Sexologi som börjar på fredag. En del verkar vara mycket akademiskt och ja, halvtråkig läsning men ändå intressant och givande. Men sen har vi en bok som heter Pervers? Om sex utöver det vanliga. Herrejissus vilka grejer! Haha, finns så sjukt många böjelser. Många som man hört talas om, men en hel del nya har framkommit. Och så är ju knappast allt inräknat i boken...


Nej nu ska jag bli plugghäst och bokmal och fortsätta glutta i Perversboken!

Min demoniska sida

Säg mig detta
vill du följa mig till helvetet och tillbaka?
Bor du i en trasig dröm?
Jag har gömt min demoniska sida
eftersom löftet var lögner.

Min värld snurrar i en rondell.

Någon måste rädda mig
du kommer aldrig att förstå.
Du tror kanske att det är så komplicerat.
Baby, vad du ser är aldrig vad du får.

Dags att sova. Natti :) Uppdaterar om ridning o grejs en annan dag. Sexologi på fredag, London på lördag, yey:)

Puss

RSS 2.0