Insikter

Gah! Vad jobbiga dem är...
Kom på en gammal gammal gammal favoritlåt. Tror jag var den enda på mellanstadiet som älskade den. Den handlade inte om kärlek för mig, utan bara om svek och sorg. Hörde den just utan mening och snacka om ett slag i magen. Fan vilka minnen, både gamla och nya. Vill inte uppleva det igen. Fy!
På tal om resten har jag haft en fantastiskt mysig dag med roadtrips och underbara upplevelser! Tack vännen för du är så fin! :) Tog en spark i magen idag, imorgon blir det på ett nytt ställe. Men ja, den dagen den sorgen.
Längtar efter min nya lägenhet. Känns som det kommer bli kanon.
Puss

Fy

vilken dag! Den började bra... Sen fortsatte den också ganska bra. Men så slutade den med skit. Blä. Tur det blev kväll. Idag känns det som en spark på rumpan istället för i magen. Kan säga att det inte är så mycket bättre. Kan ju knappt sitta. Och inte hjälper det att magen fortfarande känns. Känns som ett blåmärke, eller kanske väldigt lokal träningsvärk i 24h efteråt... Får ju känna mig lite smått vältränad åtminstone :/
Slänger upp någon bild till. Men bli nu inte så ledsna.. Det är inte några hemliga galna tankar bakom, det är bara vackert och intressant. :)
Puss och tack för fina kommentarer!

Jag ska berätta

för er, vänner. Att ta den i magen gör ONT! Fy bubblan. Det vill jag inte göra igen, men blir väl så illa tvungen. Fast kan ju vänta i 2 dagar nu iaf. Pust. Vänjer sig gör man... Men insektsbett my ass! Såg mer ut som ett knytnävssla minsann...
Jaja, nu är 2a gjord iaf. bara ca 365 kvar innan det eventuellt kommer ut andra former. Yey.
Puss

Nu är

jag nervös.
Dags att börja igen imorgon. Gah. Vill inte... Men ja, för- och nackdelar hela tiden. Kanske blir det kalasbra! Håll tummarna nu kära vänner!
Puss

Så ni vet:

"Under 1200-talet slogs det fast att kvinnors njutning var kvatitativt större, men mindre i kvalitet och intensitet. Kvinnan kunde "lassata sed non satiata" (bli uttröttad med inte tillfredsställd)". /Sapfo till Cyborg (2006). Lennerhed, Lena.

Så mycket spännande man lär sig! Trodde aldrig historia kunde vara såhär roligt! ;)

Efter

mycket väntan har jag nu ÄNTLIGEN blivit godkänd av föreningen. Så nu är jag officiellt med lägenhet igen :) Så himla skönt är det! :D
Igår hade vi tjejträff jag, M och S. Supermys! Och det blev sent, satt upp till 06 ungefär och pratade, spelade och myste. Riktigt gött!
Tänkte slänga upp någon bild till ;) haha. snart slipper ni dem igen!
Puss

Bara för att

jag kan...
Här kommer någon bild till. Vet att många är emot det, men jag gillar det, så just det... I don't give a fuck.
Puss i alla fall ;)
Det här... Det är kärlek!

Då gör vi ett

nytt försök med att få upp lite foto här...
Tänkte varna er också, framför allt mamma och pappa! Detta är enbart konst, menat att vara provocerande typ.. haha ;)
Fotograf: Sarah
"Modell": Jag
Så.. Vad tycker ni?
Vill ni se fler? :)
Puss

Here we go

... ska iväg på heldag nu! :) Möhippa it is! :D
Tänkte slänga upp någon bild från fotosessionen jag hade igår ;) Men blogg.se vill inte samarbeta med mig...
Försöker igen en annan dag!
Ciao!

RSS 2.0