Case

Idag fick vi tilldelat oss våra case... Fick ett jag va intresserad av, men efter att ha läst det känns det jättesvårt... Hemskt är det iaf! usch... får se om det här verkligen kommer fungera... äsch. har ingen motivation eg.

Dessutom måste jag ju tillägga att Bepanthen reklamen är nog månadens roligaste. En rumpa som ler. Hur tusan...? Skratta så jag grät nu när jag såg den, försökte hitta en liten video att visa er, men hitta ingen.... Bara att ha igång tvn så kommer den nog snart ;)

Undran...

Jag va ute med min galet snygga solglasögon idag... inte så mkt för solens skull utan mer för att jag inte skulle skrämma slag på barn och gamla med min lagom suddiga blick.... När jag går där mot hamburgaren i godans tro så ser jag en skylt på hamburgarstället.... Ingen såndär hemmasnickrad skylt utan en riktig ljusskylt som ser helt OK ut så står där Hemmalagat mos... Jag vill jättegärna ha det till HemmalagaD mos... men vad vet jag? Vet ni?

Ja jag vet.. jag vet..

Jag ska uppdatera mera... bla bla bla.. men har faktiskt varken haft motivation eller ork.

Det har hänt mycket på dessa ehm, 3 veckorna? Jag har varit i Paris en weekend, fransmännen var dock inte så dryga som förutspåddes.... :) Myspys iallafall.

Snart är denna kursen klar i skolan också, sista kvar bara.. sen jädrans är jag socionom! På tiden! :)

Jag har sett uteliggare med finare kläder än mig.

Jag har sett en ca 5-årig pojke äta snorkråkor.

Jag har ätit för många pizzor.

Jag har druckit för mycket cola.

Jag har tränat mycket, men fortfarande för lite.

Jag har hjälpt A och M att renovera deras nya hus. VUXENPOÄNG!

och ja, R... Jag ska berätta att jag ska flytta om en månad! Första Maj blir jag officiellt sambo. :)

Tack o hej!

Helt fantastiskt!

Efter många och långa tappra försök lyckades jag slumra till vid 05.45 imorse, jag vet det för jag kollade på klockan ca 05.36 och blev irriterad... Vaknar dock igen 06.32 av att jag drömmer sjukaste mardrömmarna och vaknar typ skrikande. Yey! Somnar om igen så fort hjärtat sluta slå i 190. Och vaknar glatt av att klockan ringer 07.15. Ska sitta mellan 9 - 16 i skolan och sucka idag, ja vi får se hur detta kommer sluta. Men mitt humör är ju inte på topp iaf.

Wish me luck


Dagen.

Ja idag har jag varit o slösat papper, både vanliga skrivpapper och pengar då alltså... Fick skriva ut alla artiklar som jag ska använda till mitt paper för jag får huvudvärk av att läsa så mkt på datorn... :S kostar 50öre per utskriven sida och jag skrev ut lite drygt 200 sidor, och kommer då använda detta i ca 1,5 vecka till och sen bara skräp av det..yey, känns som välspenderade pengar.... Får bara hoppas jag orkar hitta min motivation till att göra något också...
Kan säga att jag hittat ett nytt sömnpreparat som fungerar ypperligt! Att sätta sig hyfsat bekvämt i soffan för att läsa artiklar, engelsk text med fackspråk, 9 punkters storlek och enkelt radavstånd och jag lovar du tuppar av inom en kvart! fenomenalt! Helt onödig sovning, men en viktig lärdom, ska du läsa sånt så sätt dig på golvet eller annan obekväm plats...

Vill hylla MillaPilla för hennes fantastiska ordspråk idag!

Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben.

Jag tyckte det va helt fantastiskt! :) Även de andra med, men dom har jag hört förut, detta va ett härligt uppvaknande. För jag är en sån där beslutsångest människa, som tänker och tänker och tänker och tänker... vilket innebär att jag tillbringar livet på ett ben. Tack för visdomsorden snäckan! :)

Vill också önska lycka till till Johanna och Dandy.... hoppas verkligen det inte är något allvarligt! Och att människorna där är vettigare än åländska veterinärerna....!

så om 9 dagar åker jag till Paris, bara så ni vet. Tur jag inte blev uppskrämd av R igår som berätta om en kollega som varit i Paris för 2 veckor sedan för att fira sin födelsedag, och andra kvällen dom va där så blev dom nerslagna! tack! jag som redan är rädd för paris sen en knarkare följde efter mig i tunnelbanan.. :/ Kanske inte världens mest hemska upplevelse men jag va livrädd, va ju bara liten då... Stackars mig! haha... Aja, nu är jag större o starkare så ska väl klara mig några dagar där. :)

Och till helgen kommer N och J... små  lopporna! :) Ska bli skojsigt att busa runt på Busfabriken igen! :D

Nu önskar jag att mina grannar skulle sluta spelar massa skräp musik och antingen sätta på något bra (ja till och med hellre Spicegirls än denna skiten!) eller bara stänga av det, så jag kan få plugga vidare ifred.

RSS 2.0