Gött mos...

Det är fantastiskt att bli väckt av katterna 03.21 om nätterna.. Inatt var det för att mörda mina halsband som hänger i sovrummet. Lyckades dessutom dra sönder ett av dem. :/ Och på vägen ner så trycker de såklart på ljusknappen så det blir väääldans ljust, väldans snabbt. Grr! Emmamamma var icke glad då. Speciellt inte när jag ska jobba 11 timmar idag...

Nej, nu ska jag börja bli klar... Ännu en ansträngande dag framför tvn med litervis med kaffe....

Puss

Den där Phil....

Han säger så knepiga saker ibland. Igår berättade han att orden psykopat och sociopat inte längre existerar, utan man nu istället använder sig av benämningen antisocial beteendestörning. Bara benämningen Antisocial beteendestörning tycker jag är hysteriskt kul! Tänk att komma hem med en sådan diagnos... Jag tycker det är väldigt spännande med beteendestörningar. Intressant nog visar det sig att 4% av världens befolkning lider av beteendestörningar (icke kritiskt granskad källa). Jag undrar hur psykopater känner.. eller rättare sagt inte känner. Tänk att inte känna någon empati, sympati eller samvete. Måste nog vara därför många (i filmer i alla fall) psykopater är rika, snygga, vältaliga och verkar vara sjukt roliga att hänga med, ja förutom när de mördar en och så, förstås. Att känna saker gör allt jobbigt egentligen ju. Utan känslor är det ju bara att tuta och köra. Speciellt då psykopater som oftast vet att de skiljer sig från omgivning. De har ju full kontroll när ingen annan vet att just dom är psykopater.

Och bara så ni vet har jag ridit idag. För första gången på ca 1 år. Var väl lagom kul då stackars kraken både ser ut som en kamel och känns som en kamel. Men härlig känsla ändå trots hällregn och snorkyla. Fatta känslan av att komma hem stelfrusen, tappa upp ett på tok för varmt bad och bara tina upp! GOTT! ÄNTLIGEN!

Och ja, jag har fortfarande ett väldigt stillasittande jobb. Gör nog inget annat än dela ut lite mediciner, lite mat, dricka kaffe, röka, dricka kaffe, se tv, dricka kaffe, röka, se tv, se tv..... Sådär stimulerande. För förtydligande: Jag har fått sommarjobb på ett handikappboende (LSS-boende för att prata lite facktermer). Och de boende där har ganska grav problematik vilket i princip innebär att det inte går att föra en diskussion med någon av dem.... Men men, dom är ju ganska söta ändå så jag överlever säkert. Må det dock regna alla arbetsdagar.

Puss!

To be or not to be

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Hur var det nu? Själsfränder? Saknar dig!


Ja, vad gör man...?

När skolan är slut, de flesta har flyttat iväg och jobbet suger. Jobbet som jag är överkvalificerad för. Många år överkvalificering. Riktigt tråkigt är det. Har hittat ett av mina absoluta drömjobb, men känns ju knappast så troligt att få det. Skulle behöva lite tumhållning nu, så ta i allihopa för att jag ens skulle få komma på intervju! Ringde neurolgen också, för jag skulle ju ringa dit om jag inte fått min nya kallelse/remiss. Och det har jag ju inte fått. Problemet är att min läkare har semester. Och hans fruga tydligen var tvungen att pressa ut en unge, så min läkare måste gå på föräldraledighet. Vilket innebär att han inte är tillbaka förrän i mitten av Augusti. Men finns det några tider då? Vet ej. Fick en jävla telefontid den 22e. Bara 10 dagar senare än jag skulle dit egentligen. Fast ja, skönt att skjuta upp sista veckan ångesten lite till. Är säkert frisk. Typ. Puss

Men ja då!

Nu vart jag färdig! Jag är nu SOCIONOM! Färdigpaketerad och klar! Så efter två dagars intensivt festande är det idag dags för att vila lite... Så idag blir det fredagsslappande för att ladda upp till morgondagens fotboll och fest... :)

Nu ska jag till systemet och skaffa mig resurser ;)

Puss och så!

För att summera

We're looking for a needle in a haystack.

Actually, it's more like we're looking for a needle in a pile of needles.

What?

A needle would stand out in a haystack.


RSS 2.0