Ingen

ny medicin för mig idag :) Sköterskan och läkaren tyckte att jag skulle vänta tills jag mådde bättre, annars var det så svårt att veta vad som är biverkningar och vad som är allmänt sjuktillstånd. Dock fick jag inte mer information om vad tusan det är för fel på mig? Men det går nog över hoppas jag!
Haft en tokigt bra dag på jobbet också! Tusan vad allt har flutit på fantastiskt! Synd att jag var tvungen att gå tidigt en fin dag som denna... Men kanske bäst att sluta på topp?
Efter jobbet var det som sagt en tur till sjukan, men kom ju lindrigt undan. Ska maila sköterskan när jag mår bättre och då få introduktion på Copaxonet som jag ska ta senare. Har sjukt många nya sprutor i kylen. haha, ser riktigt sjukt ut. :) Efter sjukan var jag på "fika". Tack R för en trevlig tid! Roligt att träffa avslappnade människor utan massa prestations krav.
Nu är det dags för sömn, ska ju jobba imorgon trots allt! Ser fram emot kräftskivan på lördag också ;)
Puss!

Idag

har jag gjort som man skulle, röstat alltså. Första gången dessutom. Förra gången orkade jag helt enkelt inte rösta, jädrans idioti att man inte helt enkelt kan göra det över nätet. Men nu kände jag att jag var tvungen att rösta för att försöka få mindre SD. Resten av partierna känner jag är pest eller kolera egentligen, dom har både bra och dåliga saker för sig. Men nu är det gjort iaf. Hoppas jag gjorde rätt bara!
Annars har det varit en skön helg. Lugn! Var hemma i Tomelilla i fredags och träffade lite släkt. Tillbaka i Helsingborg i lördags och hängde bara med M på jobbet, alldeles lagom :) Vaknade utvilad och fräsch idag, det var ett tag sedan! ;) Tidigare i veckan var det ju lite mer äventyr så kände att detta var en bra avslutning.
Pratade med fina L idag, som jag saknar dig vännen! Man blir ju bara glad av att höra din röst :)
Sen är jag himla glad för att det finns änglavakter! Så nära ögat, så rädd jag blev när jag fick höra det. Blir lite dödsångest på sånt, att allt kan gå så fort, vilket flyktigt liv vi lever! Men nu gick allt bra, och jag ska försöka att inte bli så nervös. Tycker inte om drama, tacka vet jag komedier eller aktion! Då brukar det åtminstone vara bra slut.
Fortsätt nu hålla tummar och tår för lägenheten! 1 vecka utan nya bud vill vi ha!
Nu är det dags för söndagsäventyr i blåsten! Mys!
Puss!

När man

väntar på något gott... kan man alltid roa sig med cammen ;)
Dagens outfit, eller i alla fall överdelen av den.
Inspirerande va? ;)
Puss

Och dom säger

att alla gråter.
Men det verkar inte vara sant... !

Håll tummarna

jättehårt nu!!! :D Imorgon kommer svaret... Yeah! Så oliiiiiidligt spännande...
Mystiskt, jag vet, men ni får veta mer när jag vet mer! Positiva tankar! :D
Vit vecka nu! Hem till tomelilla på fredag och ha det mysigt. Tillbaka till Hbg på lördag, ev utgång fast utan alkohol. Dags att läka kroppen en aning :) Kräftskiva nästa helg, så behöver spara sig lite ;)
Lång skoldag imorgon i Malmö, kommer bli spännande och sjukt jobbigt. Men mest roligt tror jag. Resten tar vi efterhand.
Nya läxan: EN SAK I TAGET!

Ciao!

I'm the king of the

diseases!
Herrejävlar vad min kropp inte vill vara med mera. Hade jag varit en hund så hade jag blivit avlivad för länge sedan.
Utslagen har kommit tillbaka med dubbel/trippel kraft. Var till jourläkarcentralen och fick utskrivet nya allergitabletter, men samtidigt trodde hon inte att jag var allergisk utan att det var något annat. Men ja, kanske var det något. Eller inte? Helt förvirrad är jag. Ser ut som en spetälsk! Bölder överallt och det kliar värre än något...
Tar en glass istället.
Hej!

Hur lyckas jag

alltid skada mig? Jag borde snart få klumpighetspris! Utöver all medicinsk otur alltså. Igår (imorse) knallade jag hemåt, blir översprungen och stukar foten och slår svanskotan! Har ett blåmärke över hela svanskotan och foten är svullen och öm. Gaah! Hur ska jag få på mig högklackade skor till ikväll?
Nej, får försöka hitta annat och hålla mig till en eller två öl känns det som. Beställde pizza förut också, attans hungrig. Tror ni inte att det står efteråt att det tar 70 minuter!? Får vänta en timme till för att få äta. Tokigt.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och försöka bli människa.
Ciao

Hur kommer det sig

att jag inte bara kan vara vanligt sjuk?
Eftersom jag en gång i tiden fick något krux med njurarna, om det var urinvägsinfektion som vandrade eller njurbäckeninflammation eller ja what ever, så har jag inte sen dess känt av en urinvägsinfektion förrän njurarna börjar bulta. När urinvägsinfektionen har nått detta stadie så räcker det inte med att hälla i sig c-vitaminer och försöka skölja ur kroppen, utan det är penicillin som gäller. Nu är det såhär tufft att jag är allergisk/resistent mot penicillin V (PCV), vilket innebär att jag får annan sorts antibiotika istället. Toppen! Kan man tycka. För 10 dagar sen fick jag urinvägsinfektion, gick till läkaren och fick utskrivet Trimetoprin som tydligen är heeeeelt olik PCV. Tog Trimetoprin i 9 dagar (idag skulle varit den 10e). Men nej, vaknar idag av att jag har "myggbett" på armbågarna. Skumt att  ha det på båda armbågarna samtidigt, och såg ut att vara flera "bett". Senare idag så började knäna klia. Ytterliggare någon timme senare så har jag fått galet mycket utslag på höftbenen. Går till skolsköterskan på jobbet och frågar, hon menar att det är en allergisk reaktion och måste uppsöka läkare. Sagt och gjort. Så nu sitter jag fullproppad med kortison, vilket skulle ta bort både utslag och klådan på 30-60 minuter, samt allergitabletter. Det har nu gått snart 2h sen jag tog kortisonet och utslagen är kvar och kliar lika jädrans mycket.
Blev att fundera om de utslag jag hade i somras på Åland (kommer ni ihåg? på ryggen) också skulle vara någon slags allergisk reaktion? De påminner lmycket om varandra, förutom att dessa idag är större och har typ flutit ihop. Scary. Så nu får jag inte äta PCV eller Trimetoprin längre. Läkaren berättar också att jag kan vara en sån där människa som  helt enkelt inte tål läkemedel. Kul när jag faktiskt MÅSTE gå på medicin. Blir sjuk utan medicin, blir sjuk med medicin. Vad gör man då?
TRÖTT!

Ville visa

att, även om man inte tror det, så har denna katten sina ljusa stunder.
Synd bara att han bara är übermysig när jag inte har tid eller arbetar vid datorn...

Har

äntligen fått tummen ur och laddat över alla mina bilder från telefonen. Jissus, var verkligen på tiden! Tänkte bjuda på ett smakprov av lite allt möjligt. Haha Åland, så sjukt att jag inte ens vill visa allt ;)
Enjoy!
Och så lite annat smått och gott..:)
Herrejissus vad lång tid det tar att ladda upp bilder. Ni får nöja er med detta så länge! :)
Ciao!

Måndagmorgon

är det. Idag är jag lite trött, lite sliten, lite glad, lite nöjd. Ser fram emot en ny vecka... Den känslan brukar hålla i sig till kl 13.30 på dagarna, sen är jag färdig. Fritis tar musten ur en, men det kanske är bättre nu? :)
Kallt är det här också! Blä. Går med morgonrock på över alla kläder, annars fryser jag ihjäl! Sover med dubbla duntäcke och tycker ändå det är kyligt på natten. Usch! Inget emot höst och vinter, men det ska minsjäl vara varmt inomhus!
Onsdag ska jag eventuellt få nya mediciner. Spännande är det!
Nu är det dags att packa ihop sina pinaler. Hörs!

Ciao

Nyss

hemkommen nu. Klockan står på 05.51.. Bra där! Fast har inte varit på nattklubb och bara en liten stund på bar :) Så har åtminstone inte gått åt så mycket pengar. Nej, ska försöka få lite sömn i kroppen.
Hörs av! Ska se till att få över lite bilder från telefonen snart till er :)
Puss

gick vi iväg igen vid den här timmer.. Äventyr it is! :) Promenader i Helsingborgs mörkret is daa shit! ;)
Ses när gryningen nalkas!

Att

människor kan vara så löjliga? Haha, är ju skrattretande. Tur att det inte är mina vänner som beter sig så, hade blivit arg i så fall. Vi är väl vuxna människor för tusan?
Igår var det AW i Lund, nice. Sen begav jag mig upp till N och svirade en stund, men var väldans trött så begav mig hemåt lite över 1-tiden..
Ikväll blir det 25års fest i Ängelholm, trevligt :) Blir någon form av utgång sen, så man kan skratta, dricka och dansa bort minnen av tramsiga folk!
Nu ska jag vila lite till innan det är dags att börja se ut som människa igen:)
Puss!

Nu kör vi igen då!

Jepp, antibiotikakur. YES! Urinvägsinfektion tydligen. Inte ett prov togs, inte ett endaste! Men om kuren inte hjälper så ska jag komma tillbaka för prover. Ehm. Säkert bara för jag har frikort och därför inte är betalande patient ;)
MEN! Läkaren sa åtminstone att han inte trodde det var njurbäckeninflammation för att jag, hör och häpna, ser så FRÄSCH ut! Fattar ni att en läkare sa att jag såg fräsch ut! Fräsch som i frisk. DET är ballt! Alla går och klagar för jag ser så sliten, sjuk och trött ut, men icke sa nicke! Det är jag inte! Mohaha...
Annars snurrar allt på som vanligt :) Blir nog ett och annat äventyr i helgen, och nästa vecka :) Har insett att det jobbigaste med att åka tåg till jobbet är människorna. Det finns framför allt två medresenärer som jag bävar för varje morgon! Den ena herren löser extremt svåra sudoku, lyssnar på något rockigt och klappar takten HELA tiden! Eller så råkar han hamna med någon bekant och pladdrar - OAVBRUTET! Hans reskamrat får aldrig en syl i vädret. Han snackar så sjukt mycket skit. Jag får kalla kårar när jag ser honom, gaah!
Den andra är också en herre, lite äldre, lite sunkigare. Han har också en ful ovana att vara så osvensk och påstridig! Han attackerar folk och pladdrar som bara den, och om han råkar se samma person flera gånger på tåget så hälsar han som om de är vänner. Idag råkade jag ut för den här människan. Han satt och råstirra på mig och försökte få igång ett samtal. Men jag orkade verkligen inte, utan satt med näsan i en bok och hoppades på att polletten skulle ramla ner. Förlåt för mitt svenska beteende, men morgonen är helig, jag vill inte prata med folk. Och nu är även hemresan helig, för jag behöver den tiden till återhämtning!
Tur jag kör bil imorgon! För då ska jag på uppropet till sexologin! :D
Nu dricker Julle upp mitt vatten, dags att gå!
Hejsvej!

RSS 2.0