Hösten

2010 är över.
Det är officiellt vinter. Snöat massor. Ligger till och med snö kvar, det är tufft! Men läskigt att köra bil såklart.
Förde över lite bilder idag från telefonen :) Tänkte visa lite av det senare som händer i samhället... Eller, det är inte så mycket. Haha.
Snart är det dags för flytt! Ska fota massor, både före, under och efter! Ska bli tokroligt att få måla och grejer... :)
Puss!
Mys Julle
Klätter-Tuss
Vackra Helsingborg
Senaste alstern

Det är indeed

en tokig tid vi lever i.
Katten sitter fast med klon i en stol. Han pratar i gåtor. Hon snurrar mer än något. Den leker livet ur sig. Jorden kanske snurrar på fel håll? Spännande är det om inget annat...
Jaja, så länge man är glad och nöjd! :)
En bild med mycket minnen.
Nattipuss!

Tiden

bara rinner iväg! Hinner inte med alls... :( Tråkigt att det är så mörkt hela tiden också, man blir ju alltid så fruktansvärt trött denna tid på året. Utöver all annan trötthet då vill säga.. Bah!
Nu är det nedräkning! Inte lång tid kvar alls tills det är flyttdags :D Ska bli så kul! Men också så sjukt mycket jobb. Mer jobb...
Vet inte om jag skrivit det, men har börjat jobba extra utöver min 80% tjänst och min 50% skola.. Dumt huvud så får kroppen lida. Och det fick jag! Har legat med feber i 2 dagar nu. Men mår bättre igen och är nästan fit for fight :) Alvedon och echinacea är bäst!
Idag har jag också lämnat in min första tenta på sexologiprogrammet. Tokroligt! Men ack så svårt det är. Tror nog man kommer in i det snart igen. Hade också ett grupparbete som vi redovisade idag, gick nog ganska bra. Får se hur det blir när betygen kommer.
Sov ca 3 timmar i morse, så blir tidigt i säng ikväll! Gäsp. Och jobb imorgon i Lund (det ordinarie) och sen 13h jobb på lördag i Örkelljunga, extraknäcket. Pust.
Nu ska jag slappa och njuta av att allt är inlämnat i tid!
Puss

Jag undrar

varför det är så svårt att vara ärlig? Om man ställer raka frågor borde man ju kunna få raka svar också? Men det verkar svårt... Ska man behöva lirka ut ärlighet? Jag skiter egentligen i om det är så eller inte, men jag bryr mig om ifall du ljuger, det är det värsta av allt liksom. Det kommer alltid fram!
Och facebook säger att jag inte får några julklappar för jag har varit för stygg?! Ja, kanske? haha. nejfan jag har ju varit som lammet hela året (och alla andra år också såklart) ;) Får skriva ett mail till Tomten så kanske han ändrar sig. Eller just fan, jag gillar ju inte Tomten, kan det vara därför han inte tänker ge mig klappar? Attans. Aja, men då kan det la vara värt det...
Nu ska jag iväg på Halloweenfest. Japp kl 07 på morgonen! Fast festen börjar inte förrän efter lunch. Börjar med ansiktsmålnings osv. Höstlov is great!
Puss!

Frustrerande!

Varför ska det bara inte gå? haha, så sjukt irriterande. Varenda gång går planerna i stöpet. Men jag litar på Triss-reklamen nu, plötsligt händer det! Någon gång måste det ta mig tusan gå ihop! :)
Annars flyter det mesta på! Flyttar om en månad! Så galet är det. Massa som ska köpas och fixas men attans så roligt det ska bli!
Nu ser jag fram emot ännu en fullspäckad vecka, borde nästan ta ut semester sen och SOVA. Men nej, det hinner jag inte. Ska göra 1000 saker istället, lika bra medan man fortfarande kan!
Lägenheten ser just nu ut som en bombnedslag! Trodde det skulle bli mindre grejer efter R flyttat ut, men nej, det blev desto mer oordning. Men när ska jag hinna? Idag tänkte jag, men jag hade ju planer idag som iofs blev inställda, fast det fick jag reda på precis! Inte vågat sätta igång med något innan ju. Äsch, det blir bra. Lär ju knappast bjuda hem folk inom den närmaste framtiden ändå med tanke på att jag är sofflös. Orkar inte köpa ny soffa nu och kånka på den för att kånka iväg med den igen om en månad. Men attans så nice det ska bli sen! Lovar att fota före, under och efter! ;)
Puss på er sötlökar!

RSS 2.0