Today

har jag varit ute och ridit med K. Blev en lång tur på ca 2h. Jag hade finfina gamlingen TinTin och K red då Mandela såklart :) Va galet fint väder minsann! Mysigt. Trist bara att jag blir så trött, skyller på att hösten har övertaget över orken. Mer kaffe så blir det nog bra. Ska minsann införskaffa en såndär tjusig termosmugg i rostfritt, tur som jag har fyller jag ju år snart! ;) *blink blink*

Nu ska jag se om maten snart är klar, blir mammas (och mina!) kåldolmar med potatis :) Mumsbums.

Hejsvej

Hej och hå, dårå!

Va ju ett tag sen igen, men det blir ju lite mer spännande då eller hur ;)

Här händer det tusan inte mycket. Jag söker fortfarande jobb utan någon större framgång. Var och provjobbade 2 dagar på en skola, men inte hört mer så det blir la inget mer av det gissar jag. R har dock fått jobb, började i måndags. Så det är ju bra! :)

Jag håller fortfarande på med att rida och greja med Mandelahästen. :) Det är ju skoj i alla fall! Jag håller också fortfarande på med sexologi och danska, vilket också är roligt, om än lite mer tråkigt jobb.

Här kommer lite nytt från stallet iaf :)




Litet klipp från första tömkörningen :) Jag är ringrostig och han är ju bara 4, duktig! :)

http://www.youtube.com/watch?v=EXiOjQR0LBg

Idag blir det lunch med Martina med dotter, sen eventuellt halloweenshoppning med Sötaste M :) Ska också försöka hinna laga mat till min kära arbetande karl. Det blir nog bra!

Puss o hej

Hästan.

Nya heppan, 4åring.. korsning mellan shire, nordsvenk och halvblod. :) Riktig fining minsann! ;) Tog lite bilder idag, gick sådär.. Han ville mest gå till Tintin (den andra hästen) och hade inte så mkt framåtbjudning. Sen vetitusan om han hade lite träningsvärk sen jag red i förrgår..:)
Ja jag vet, jag har inga muskler heller. Men det blir bättre =) Kul har jag iaf!




min lilla söta knut :)

0c755da6af38c846bfb30629b8052730.png

min lilla söta knut :)


Första mobilinlägg

Här kommer det, går ju inte lika snabbt att skriva, så blir aningen kortare inlägg. Ska ut till nya hästen imorgon :d riktigt mysig är han, kommer nog bli riktigt roligt och lärorikt. Har också ny telefon så blir fler och bättre bilder. Har man 8.1mp på telefonen så har man ;) ska bara få det att fungera ordentligt. Nu är det sova dags, ska upp om knappt 7timmar. Puss

RSS 2.0