It's all your fault.

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair


Jag tänker för mycket. Fråga Maria och nya tärningsspelet med massa sannolikhetsanalyser.

Snö. :D

Ja attans vad det snöade igår! Riktigt mysigt julsnö... Fast väääldigt kallt, fick kura ihop mig i soffan med min Nexifisluktande filt och raggsockar :) Bara tomten och glöggen som saknades. Idag sitter jag och försöker skriva klart en intervju, riiiktigt lång tid tar det, och jag har ju inte riktigt tålamodet, men vår handledare sa att vi va tvungna till att skriva ut alla helt jätte noga, så är bara jobbigt. :/ Men inte jätte mycket kvar iaf. Får skicka allt till Robin, så jag kan sitta där o plugga i veckan. Se om jag kan få ihop något bra typ. Måste ändra en hel del text också, hej å hå! USCH! helt stressad känner jag mig, och prestationsångest... ÅNGEST igen!! Suck. Men va gör man liksom.

Ja imorgonkväll åker jag då till Götet, kommer hem igen onsdagkväll.. Sista intervjun på torsdag så det ska bli skönt! Så man kan koncentrera oss på skrivandet och läsandet istället. :)

Min middag häromveckan:  Nyttig som få :P


Mitt Göteborgssemesternöje ;) :
 

Nu är det dags att återgå till tvätten, sen skriva klart intevjun. snark!

Ciaoo

Tattoo :)

Varit och fyllt i min tatuering idag.. :D Helt kul va det, överraskning...




Ja just det.

"Jag är en singel man. Jag har mina kroppsliga behov. Jag ville bara ha sex."

Män är fantastiskt smarta. Jag blir verkligen stolt över allt män. Speciellt i sammanhang till vår C-uppsats.

Ångest

Ångest är mitt mellannamn! Tror ni det är svårt att få tag på ångestdämpande? Så jag slipper ångesten, och så min stackars omgivning slipper mig... Gör inget om det är sånna hästpiller så jag tokdäckar! Citalopram skulle kunna fungera :P Nej, usch inget pillergrejs, men gott hade det varit om det varit så enkelt. Man slipper anstränga sig liksom, bara ett litet piller så är ångesten väck. Tror inte det finns något i hela världen som jag inte kan få ångest för.

Har massa funderingar som jag inte riktigt är redo att dela med mig av ännu. Får se hur jag vill göra med livet typ. Om jag vill göra något. Ångesten där igen. Känner tyvärr att jag inte har energi just nu för något förutom mig själv. Det i sin tur leder ju till att allt annat blir lidande. Förhoppningsvis behöver jag väl lite julledigt bara och hinna pausa, bara ca 1 månad till jag kan andas lite då.


Imorgon kommer vara en helt mycket bättre dag hoppas jag! Beror ju lite på, men tror det. Allt löser sig.. sägs det...

Jag saknar M så mycket! tur dom kommer hem snart! Ska pussas och kramas massa då iaf!

Jag är så galet trött på allt gnäll! Mitt eget gnällande hela tiden och andras gnällande. Jag vet, jag är muttrig, sur och tjatig, speciellt nu på hösten och speciellt när allt är så snurrigt som det är med allt som ska göras. Jag verkligen avskyr den personen jag blivit, det är inte jag. Jag måste komma ur den negativa spiralen, men hur? Vad ska bort eller tillkomma för att det ska bli en tillräckligt stor förändring? Jag vill bli mig själv igen...

"Why should I put my trust in something that I never could believe
So one day you can find something better, just to pack your things and leave
Loneliness is a friend for the moment, but you won't walk out on me"


PluggLugg

Sitter i Kååååeeegeeörröööeed o ska skriva lite uppsats. Fullrulle med 3 små råttor till hundar och grannar springandes.;) Men nog ska vi få lite gjort. :)

Sitter och funderar över om jag ska klippa rak lugg eller snedlugg.... Tål att funderas på...

Irriterad är jag också, men det är en annan historia. Förhoppningsvis ska mitt liv bli snäppet bättre efter ikväll iaf, så är denna paniken över för denna gången, har en känsla av att det inte kommer stoppa här, utan detta bara är början. Får se... Håller tummarna för detta är det sista nu iaf!

Och J & M, jag hoppas det jag fått reda på stämmer, och ni kommer lite närmare! :D

Nej, dags att plugga, uppdaterar sen igen :)
Puss

Sovmorgon!

På något vänster lyckades jag att sova förbi väckarklockan irriterande ljud. jag som alltid brukar vakna när den tänds och vibrerar en gång, brukar alltid slippa oljudet. Men nej, idag ingen som helst aning om att den har ringt! Vaknade halv 2!! Det är helt galet. somnade säkert redan vid halv 3 tiden också, så det är 11 timmars sömn! Kanske tagit igen min sömnskuld som jag haft i en vecka.. men förstår inte hur jag ska kunna sova inatt nu. Den tiden, den sorgen.

Sen knallade jag iväg och köpte frukost, och vilken frukost det blev :D
 Ostfralla, yoghurt med varma jordgubbar, oboy och kaffe. Och det tokigaste är att jag faktiskt åt allt! Kanske hade frukostskuld också sen jag inte ätit frukost sen jag vet inte när...

Satt och läste igenom min gamla blogg innan också woopsies.blogspot.com Min lilla tanke är nu att klippa ut mina och (de få) läsarnas favorit inlägg.. =) Så har ni några önskemål är det bara att säga till. bra saker tåls att skriva 2 gånger ;)

Nu ska jag se till att få något pluggat! Är alldeles för lat för mitt eget bästa.

Vill ha...

Jag har letat länge efter ett par vanliga, högklackade, svarta pumps... Hittade ett par riktigt riktigt snygga i köpenhamn sist.. Men blev inget köp då, för någon sprang iväg med kort och allt för att prova årets skabbigaste mössa.

Hittade iaf några par som är helt lagom!  Så känner någon att de vill förbarma sig över en fattig student så är ni välkomna att beställa till mig :)   (Stl 39) :P

http://www.have2have.se/product.asp?product=4650



http://www.have2have.se/product.asp?product=3531

Idiot!

Idag är jag trött på det. Dyk och dö. Cykla och vält. Ramma en ko. Gör va fan du vill.

Efterlyst!

Att bli utsatt för en våldtäkt är bland det värsta man kan utsättas för. Lyckligtvis är det även något som berör allmänheten och Efterlyst fick under programmet in väldigt många tips angående våldtäkten i en misstänkt svarttaxi i Helsingborg. Polisen eftersökte bland annat en liten röd bil som misstänktes användas som svarttaxi och Efterlysts tittare kände igen beskrivningen och ringde.
- Vi fick in flera tips om vilka som brukar dessa bilar och vilka som kör svarttaxi i området. Det hörde även av sig folk som har åkt med en kille där de beskriver honom till utseendet. Man kan väl säga att beskrivningarna pekat åt ett visst signalement. Det är säkert sånt som kan leda den här utredningen framåt, berättar Lennart Gustafsson vid Rikskriminalpolisen, som är den som samlar in de tips som kommer in till programmet.


Orka hålla på att våldta någon då! Det sjuka är att jag är 90% säker på vilken svarttaxi det är, den brukar alltid stå vid taxisträckan utanför Cantina/bakom Harrys. Akta för fan er för svarttaxi! Visst man kan bli våldtagen vartusan som helst, men riktigt dumt att utsätta sig för onödiga risker. E ringde inatt och berättade att hon också sett inslaget och också visste vilken bil det var! riktigt obehagligt. SLUTA! Va snälla mot varandra istället.. Kan inte ens säga make love, not war till detta. gör för fan hellre ingenting!


Tralalaaa

Mitt hjärta har en frusen inneboende 
med pajat självförtroende 
som inte mår så bra 
Hon plockar fram allt de jag gömmer
minns allt de jag glömmer
Hon säger att hon är jag


Innan?

Jag sitter här ännu en natt, sömnlös, rastlös.Önskar att allt var som förut. Men när är förut? är det innan sommaren när livet va som i Askungen? Var förut när jag va hos dem som alltid accepterar mig och som jag alltid accepterad och vi bara älskar varandra oavsett? Var förut när jag var 5 år gammal och mitt största bekymmer var om jag skulle gunga eller åka kana? Jag har lite svårt att reda ut mina tankar och analyser idag... Jag saknar allt det där, jag saknar allt innan och mellan mitt liv som en stor soppa, jag saknar allt när det inte är katastrof. Jag saknar den tiden jag inte fick panikångest, chock och skakningar över böcker, samtal och tv. Jag saknar åland, inte ön i sig, inte instängdheten och all utstängande. utan det fria, det där att du fick va hur du ville (sålänge du inte prata alldeles för grov skånska), du fick bli äckelfull och kräka ner allt utan att behöva förklara för alla varför, du fick sova hela dagen och vara vaken hela natten utan att bli ifrågasatt. Oavsett vad så va det alltid vi, det var alltid en samhörighet, oavsett om du känt människan i 10 minuter eller 3 år.... Jag saknar att bli accepterad för den jag är.

Today.

Har minsann varit och haft en intervju, helt ensam också dessutom! Lite modig är jag allt ;) Men är ju lugnt med alla polisstuderande, det känns ju tryggt då.. :P Nog dom som är mest nervösa ;)

Håller tummarna för M inför morgondagen, you go girl! :)

Imorgon ska jag va hundvakt, massa mys och bus i skogen :D saknar det sååå mycket, all kontakt med djur... Så fort jag eller OM jag någongång slutar göra 300000 saker hela tiden kanske jag får tid med något djur... Vill inte ha ett nu om jag inte har tid nog att få det att må bra.
Sen när det är hunddags får jag börja med de lättare raserna :)
Alltså kinesisk nakenhund ,
mops
eller Grand Danois. :)

De andra två raserna jag vill ha är lite svårare, Siberian Husky
och bullmastiff.
Jag får skaffa ett gigantiskt hus så jag får plats med allt ;) Så jag får nöja mig helt enkelt med att passa hundar åt kompisar, och det är också mega kul, för då hinner man ju inte tröttna på tidiga morgnar osv :P

I helgen i övrigt vet jag inte riktigt.. inflyttningsfesten blev ju inställd, så blir nog bara någon öl istället.. kanske lite fishermanspelande på någon myspub :)

Och på söndag kommer sötlöken och äter middag en snabbis.. :) mina 15 minuter i rampljuset! En hel helg för honom i skåne, och 15 minuter med mig! inte helt rättvist, men smällar man får ta :P

Nej, nu ska jag sätta igång o plugga lite.. :)

Puss

One more...

Okej. Nu ska jag göra ett försök till.. Wish me luck.. Klockan är ju inte mer än halv 5 och jag är fortfarande rastlös.

Ska ju upp hyfsat tidigt och ringa viktiga samtal och tvätta, så kan ju va bra att vila huvudet lite iaf.

Ciao

Sleepless

Jaha, nu sitter jag här igen kl är 03:07 och har inte ens lite ro i kroppen. Hela mitt inre bubblar och huvudet snurrar. Vill bara bli trött, somna och glömma. Har suttit och spelat meningslösa spel som jag brukar bli trött av, men icke. Inte idag. Kanske efter en vecka nu så kommer det bli bättre. Det går över, bara jag får göra det på mitt sätt.

Funderar klart över mycket för det hör till min natur, men det gör jag ju alltid även när jag kan sova, så är ju inte av den orsaken. Jag gillar att fundera helt enkelt.

I wish I could tie you up in my shoes

Make you feel unpretty too


I used to be so cute to me


Maybe get rid of you
And then i'll get back to me

Tack :)

Robin är helt duktig som hjälpt mig med bloggens layout :) Fattar inte alla koder och sånt trams, så tur jag har honom som är lite mer bildad :) Han fick ju till och med en liten bildruta ;)

Är kanske lite mer småsaker som kan ändras med tiden, men då får jag sitta med och försöka lära mig hur man gör :)

Vad tycker ni om det nya utseendet? :)
 

 Datanörden.. :)

Trött

Är riktigt galet jätte trött idag. Varit uppe hyfsat tidigt och iväg till sjukan, intervju en kurator där. Lite halvknepigt men väldigt intressant och lärorikt :) Sen när jag kom hem var all min energi slut, bara legat ner idag inte haft ork till något alls. Har försökt plugga men bara säckat ihop helt så fort jag tittar på böckerna typ. Hoppas jag är mer på G imorgon.

Får ladda kaffekokaren så den bubblar såfort jag stiger upp imorgon tror jag.. Och hoppas på solsken så man får lite energi. Om inte annat får jag hoppas på att piggna till i helgen så jag orkar vistas med folk...

Nu tillbaka till att göra nadda.


Over

Så nu har R kört hem, eller för en stund sen faktiskt. Alltid helt korta besök ju! Jag verkligen hatar hans jobb, nästan lika mycket som han hatar det själv... Men men... Försökt plugga lite, men kommer ingenvart. Är nere i en motivationsnedgång nu, och har inte tid att vara det, ska göra en andra/tredje intervju imorgon, och har inte en fråga att ställa! Usch! Men det kommer väl igång :)

Så fick det mycket roligt folk! och världen är helt lite, så det skrämmer en ibland! Men roligt är det... ! 2 konstiga händelser på samma dag!! hahaha! Men "min egna" historia är mer pinsam, inte för mig då.. men men.. kul kul. Har något roligt att berätta för M när hon kommer hem. :)

Hoppas M o A har det fantastiskt skönt i värmen, jag är sååå avundsjuk! Behöver värme, hela min kropp motsätter sig detta klimat! Som tur är blir det sommar igen, så småningom. Undrar vad som händer då, mycket funderingar på framtiden nu känner jag. Och det hjälper ju inte, vet fortfarande inget ändå... Den som lever får se :)

Är nog för trött för att blogga också, känner att mina stycken inte riktigt hänger ihop. Men ni överlever väl :)

Dags att försöka hitta motivationsknappen igen!

Ciaoo!

Söt.

Där ligger en söting i min säng! :) Sover och snarkar som bara den! ;)

Igår va vi i Köpenhamn med A o Å, massa trevligt och massa mys :) Fick massa fina saker också, totalt bortskämd!
R verkar lite slut efter turen igår, så han vägrar vakna.. En annan måste ju upp och iväg och intervjua en polis. Sen blir det att skriva uppsats av! :D

Dags att gå o handla frukost!

Ciaoo

Kärlek


Hej och välkommen

Jag har kommit fram till att denna bloggsida är roligare att pyssla med :) Därför har jag nu bytat plats...

Välkomna hit :) Skall uppdatera och fylla på efterhand :)

RSS 2.0