.

Det är varmt. Skönt kan man tycka, men nej. Inte denna gånger. Mår pyton! Jädrans medicin. Och jädrans sjuka. Och jädrans vad nu det än är som gör mig dålig! Nu är det iofs lite bättre, men fortfarande helt snurrig och svag. Blä.
Har i alla fall lyckats ta mig runt lite på stan med fina Annette och äta middag med älskade Maria :) Hon ska ju åka iväg igen imorgon, unge!
Igår var jag och Maria på utflykt. Vi trotsade mitt dåliga mående, vägrar ju bara vara sjuk. Hade en superduper mysig dag på Ven :) Tog faktiskt årets första dopp! Ruskigt kallt, men jag vågade! :D
Där är så fantastiskt vackert! Och vilka härliga minnen från tiden jag praktiserade och jobbade där, saknar det minsann!
Jag och Maria på båten mot Ven.
Maria och vår fina vän - Tandem! Livsfarlig grej det dära.
Kolla! Kan cykla utan att hålla i styret!
Vi lärde oss snabbt ;)
Vackert längs cykelstigen...
Väntar på båten på väg hem. Helt slut efter en hel dags cykling och badande.
Året första dopp! Fint vatten, men jädrans så kallt!
Och såhär kan det gå om man har småtråkigt hemma en torsdagskväll :)
Ja vem vet, Ö-liv är kanske mitt liv? ;)

Haha faboulus!

Kolla förra inlägget, och kolla därefter kommentarer. DÄR hittar ni en vän.. Helt underbart ju! Kom nog till och med en glädjetår när jag läste den milslånga kommentaren.
Mår pyton idag,men har jobbat i alla fall. Inga barn går på fritids denna veckan så vi hjälper förskolan lite och imorgon ska vi ha planering :) Soft.
jobbar 3 dagar till, sen semester :D Gott!
Hej!

Att få bilder...

Milla, detta är till dig :)
Det var krångligt med bilderna på Lunar, men jag gjorde såhär: Markera hela bilden och eventuellt texten så den blir blå, tryck därefter Ctrl + C. Öppna ett Word-dokument och tryck: Klistra in eller Ctrl V ;) Så sparades alla bilder där.
För att sedan få det som användbara bilder så kan du lätt kopiera in dem från word-dokumentet till paint eller dyl och spara...
Man kan såklart kopiera in dem till paint direkt, men tyckte det tog för lång tid att pilla med, så spara ner snabbt till word och flyttade över sen när jag hade mer tid :)
Vassego!
Puss och Hej!

RSS 2.0