Ny dag nya tag!

Jobbig dag idag. berättade för barnen att jag ska byta jobb. Känns hemskt, som om man är världens svikare. Men klart jag måste tänka på min karriär och framtid. Känns bra samtidigt, ska bli otroligt roligt med nya utmaningar och äventyr!
Imorgon blir det kalas hos finaste T! Ska bli kanonkul att träffa alla och festa loss med en skön mix av folk :)
Ska också färga om håret imorgon så det ser vi fram emot massor! Även om frisörer inte är min våta dröm direkt...
Snart flyttar Johanna och Poppan till Sverige också, vilket fantastiskt år! Längtar längtar längtar tills de finns inom rimligt avstånd och vi kan hälsa på varandra! Vill gärna visa dem min stad och hem och nu är det ju inte så långt heller, så inga ursäkter ;)
Puss!

Sommarstäd?

Tänkte rensa ut i källaren nu, ska bli skönt att slänga skräpet där :) Tråkigt att R inte hämtat sina saker, men haft typ 9- 10 månader på sig...
På lördag är det fest hos T i Malmö, yeah! Ska bli störtroligt! Ska hinna färga håret igen innan dess, hos frisyrmakarna i Malmö. Tänk om de inte är lika bra som här? Åh, vad jag avskyr nya frisörer/salonger. Men "min" frisör jag gått till de senaste gångerna hade inte tid innan lördag. Sen kommer några av tjejerna från Helsingborg att hänga med till Malmö, blir kanon detta!
2 veckor kvar till Sweden Rock! Kommer bli apbra! :D
Nu ska jag iväg till jobbet.
Puss och hej!

Tror bestämt

att jag har årsdag idag. Om jag inte minns helt tokigt (vilket iofs inte är en omöjligthet) är det exakt ett år sen idag som jag fick min diagnos. Yeah, långt härligt förhållande - känns som det kommer hålla livet ut mellan mig och Mr.Ms minsann. Det är kärlek!
Till råga på allt började jag på medicinen igen efter två veckors uppehåll, får se om jag överlever det.
Annars snurrar det mesta på! Kongress i Visby på torsdag, ska bli apkul! :)
Puss

Balkongen

ska smyckas! Igår var mamma, pappa och farmor här och hälsade på. Mycket trevligt! Pappa och T la balkonggolv till mig, blev hur snyggt som helst! Mamma köpte krukor och lite örter som jag planterade - fint som snus!
Nu ska jag bege mig ut med fina M och se om jag får tag i bär att plantera, hur mumsigt som helst! Får se om jag lyckas odla lite gröna fingrar nu ;)
Dags att bege sig!
Puss!

9 maj

Igår gick jag bredvid på nya jobbet. Spännande känns det! Socialrådgivare inom vuxenenheten/boende-enheten. Bra kollegor, omväxlande jobb - kan ju knappast gå fel? Känns spännande att jobbet i mångt och mycket går ut på att skapa och bygga relationer, det kan man ju aldrig få för mycket erfarenhet av :)
Nu ska jag dock till läkaren, håll tummarna för mig! Efter det bär det av direkt till "vanliga" jobbet och där stannar jag hela kvällen. Blir en sån dära vecka igen. Suck. Efter jobb blir det dock Malmömys och det gillar vi :) Även om vi båda kommer totaldäcka.
Nej nu får jag ta mig i kragen och komma iväg till läkaren, blä. Det är ju sällan de säger något vettigt ändå...

Bitvis så att säga

Vet om att du är den vackraste i världen och vet du om att du har ett leende så förenligt med dina ögon, där passionen lyser starkt.


För bara du kan bemöta mina känslor, kan mätta mina begär för du är den enda som förstår mig och kan berätta vem jag är.


 

 


RSS 2.0