Sunny

är det idag. Men inte har jag energi eller lust att gå ut och nyttja det. Sitter här och lyssnar på tvättmaskinen som tvättar jeans just nu, samtidigt som jag bara latar mig. Kanske borde man gå och handla lite mat, men näe, äta kan man göra sen :)
Hade en trevlig kväll igår. Blev väldigt lugnt och mysigt med lite spel och gott tilltugg :) Alldeles lagom om man frågar mig.
I övrigt händer det väl inte överdrivet mycket. Jobbar på, och trivs med det typ. Även om jag skulle behöva lite time out, men det kan man ta en annan vacker dag. Är ju skoj på jobbet, så tråkigt när det är så lugnt hemma. Borde se till att börja träna igen, inför beach 2010 ;) Är så attans lat bara, borde verkligen skärpa mig. Men hur gör man för att bli mindre lat? Några tips? Det funkar inte att bara ge sig fan på det, för det har jag provat.
Nej, nu ska jag hänga upp min jeans och sätta igång med nästa maskin :)
Hejsvej

alltså

jag har tänkt skriva finfina inlägg här. Men jag kommer inte på annat än elände nu.
Eller jo, finns massa bra, men tyvärr så överväger det dära jobbiga just nu faktiskt. Mycket att tänka på, mycket att bearbeta. Men det går över igen. Efter 12 april kommer jag la bli en ny människa. Typ. Ska väl på återbesök och får "svaren" efter den 12e, men jag är ändå nervös. Vill ju att huvudet ska bete sig då, så det inte är något skräp. Vill iofs att resten ska bete sig redan på måndag, så det inte är skräp där med. Men det är mindre farlig, konstigt nog.
I vilket fall som helst, jag vill bara ge er (som är lika efterblivna som jag) en finfin låt. Helt jävla fantastiskt att man kan komma ihåg sånt här efter en sån wonderful kväll jag haft ;)

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead


I'm wrapped around your finger, 
I'm digging in the dirt.
I'm to deep into this shit I can taste the earth.
You're running me in circles,
I'm running out of breath,
but you ain't gonna stop 'til there's nothing left.

Don't bring flowers after I'm dead.
Don't bring flowers after I'm dead.

Save your givings for the living instead.
Don't bring flowers after I'm dead.
After I'm dead.

RSS 2.0