Efterlyst!

Att bli utsatt för en våldtäkt är bland det värsta man kan utsättas för. Lyckligtvis är det även något som berör allmänheten och Efterlyst fick under programmet in väldigt många tips angående våldtäkten i en misstänkt svarttaxi i Helsingborg. Polisen eftersökte bland annat en liten röd bil som misstänktes användas som svarttaxi och Efterlysts tittare kände igen beskrivningen och ringde.
- Vi fick in flera tips om vilka som brukar dessa bilar och vilka som kör svarttaxi i området. Det hörde även av sig folk som har åkt med en kille där de beskriver honom till utseendet. Man kan väl säga att beskrivningarna pekat åt ett visst signalement. Det är säkert sånt som kan leda den här utredningen framåt, berättar Lennart Gustafsson vid Rikskriminalpolisen, som är den som samlar in de tips som kommer in till programmet.


Orka hålla på att våldta någon då! Det sjuka är att jag är 90% säker på vilken svarttaxi det är, den brukar alltid stå vid taxisträckan utanför Cantina/bakom Harrys. Akta för fan er för svarttaxi! Visst man kan bli våldtagen vartusan som helst, men riktigt dumt att utsätta sig för onödiga risker. E ringde inatt och berättade att hon också sett inslaget och också visste vilken bil det var! riktigt obehagligt. SLUTA! Va snälla mot varandra istället.. Kan inte ens säga make love, not war till detta. gör för fan hellre ingenting!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0