Skatkatt

Nu är det officiellt, Julle är en korsning mellan katt och skata... Möjligtvis en släng av hund finns där också. Han snor allt!

Efter lite omplanering av kvällen tänkte jag mig ett vaaaarmt, skönt bad. Sköljer av alla tassavtryck i badkaret och fixar... Tror ni inte då kattskatan har stulit ploppen! Den är försvunnen! Har letat som en höna efter korn, men NEJ. PUTS VÄCK! Han cirkuskonster brukar ju charma en. Fast nu börjar det ju gå för långt. Han snor alla mina pennor, som jag måste ha. Jag är ju så förvirrad så måste finnas pennor i alla rum så jag direkt kan skriva upp det jag kommer på!
Men inte en penna finns tillgänglig längre.
Badkarsploppar försvinner så jag kan inte få ett välbehövligt bad.
Kameror flyttas på.
Yatzitärningarn springer och gömmer sig.
Post flyttas.
Papper bits itu.
Blommor dras ner.
Snören flyttas runder på.

Ja, det han kan dra i försvinner helt enkelt. Tur jag gillar annorlunda djur. Men det rycker aningen i irritations-nerven vill jag lova.

Annars har jag haft sköna dagar i Tomelilla, bara 2, men ändå. :) Var idag ute och åkte MC med papsen, va ju nice och så, men jag föredrar nog en skogstur på hästryggen ;) Mamma hade fixat så jag skulle få kåldolmar :) Så vi hade storkok halva kvällen igår... Gottit!

Ska hjälpa M på Sofiero imorgon, kommer antagligen kräka glass sen, men är ganska skojigt på sitt sätt. Hoppas på fint väder och många besökare bara... Och på Söndag ska jag ut o rida min lilla Julius igen. Han är tillbaka hos ägaren igen, men hon ville gärna ha någon som kunde rida till honom lite efter "betet". Och det är ju kul! Nu står han där det finns ridhus och ridbana iaf, så kanske lättare att träna då... Med lite tur kan man kanske få dit någon tränare också och rida för, hade ju behövts. Åh tänk om han varit lite större bara!! Men men...

Nu ska jag slänga mig i duschen istället... Hejsvej

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du glömde berätta resultatet i Kasino

2009-08-28 @ 08:03:39
Postat av: Mamma

Pappa vill att resultatet i "skitgubbe" tas upp.

2009-08-28 @ 11:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0